vrijdag 17 juli 2009

Kan het nog warmer, en mannen komen uit Engeland

WarmerVandaag kregen we van één van onze webloglezers Hilde een reactie dat bij hun Golf de buitentemperatuur was opgelopen tot 43 graden.



Nu wil het toeval dat, toen wij terugkwamen van het gemeentehuis -waarover straks meer- , ook bij ons de toch echt wel hoge temperatuur van 43 graden werd gemeten.



Anticlimax:
We begonnen ons bezoek aan het gemeentehuis van Abanilla enigszins met lood in onze schoenen. De vorige keer werd er immers bijzonder moeilijk gedaan over het afgeven van een uittreksel uit het gemeenteregister; eerst moest onomstotelijk worden vastgesteld dat we echt wel een huis hadden in de gemeente, zelfs de politie moest dit komen controleren. Vandaag waren er twee mensen voor ons aan het enige loket, daar moesten we circa 10 minuten op wachten. Toen we eenmaal geholpen werden stonden we vervolgens binnen 5 minuten weer buiten, MET onze uittreksels!



Nu heb je leugens, grove leugens, en dan nog statistieken. Een kleinigheidje volgens deze statistieken en het uittreksel was wel dat Leo ineens uit Engeland bleek te komen, maar gelukkig kwam Joke nog wel steeds uit Nederland.



Dus nu weten we het zeker: Vrouwen komen van Nederland en Mannen komen van Engeland?



2 opmerkingen:

Willy zei

Joke, ik dacht dat je niet tussen de Engelsen wilde wonen; nu woont er eentje nota bene IN HUIS...
Shame on you!
Willy

Hilde zei

Weten we in ieder geval dat onze thermometer niet kapot is :)

Een reactie posten