woensdag 29 juli 2009

Lekke band....

SleufKabelindesleufSleufdichtenbomenrooien_3



John, "The Mini-Digger" was er strak om 08:00 uur en wilde gelijk beginnen. Hij verspilt geen tijd aan flauwekul, overlegt even wat er moet gebeuren en gaat vervolgens aan de slag. In een (voor ons) razend tempo zien we de gleuf ontstaan. Na 5 kwartier is hij bezig aan het laatste stukje gleuf en kan ik al beginnen met het uitrollen van de kabel!



Terwijl ik bezig ben de kabels door de muur van het hokje te brengen begint hij vast met het weer dichtgooien van de gleuf. En-passant vraagt hij of die twee dode bomen er ook uit moeten? Ja John, doe maar, het lijkt een fluitje van een cent, met die Mini-Digger van jou. Zeg, als je de gleuf dicht hebt, zullen we dan even stoppen voor koffie? "Ja, dat is goed, ga maar vast zetten, ik kom zo."



Wij zitten klaar met de koffie, als John komt aangelopen. Hij kijkt wat somber. Eén van de rupsbanden is gescheurd, nu kan hij alleen nog maar achteruit rijden. Dus het verplaatsen van de grond naar de hoek van het huisje moet wachten, dat kan hij nu niet meer doen. Dit weekend gaat hij de rupsband demonteren en op zoek naar een andere, en dan belt hij om de rest te komen doen. Het is nu overigens een goed moment om te stoppen, de temperatuur is al weer opgelopen naar 31 graden...



1 opmerking:

JaWi zei

There's a hole in the tyre, dear Liza....
Jammer, maar het meest belangrijke is gebeurd! Jij kan in elk geval verder.
Het lijkt een type van 'Niet lullen, maar poetsen', zoals ze in Rotterdam zeggen.
Mooie grote klus ook weer bijna geklaard!!
Succes verder met de werkzaamheden!

Een reactie posten