woensdag 29 juli 2009

Voorbereiding

Vandaag stond in het teken van voorbereidingen voor morgen.



We hebben een Engelse "handigerd" gevonden met een mini-digger, morgenochtend -notabene om 8 uur- staat hij voor de poort om een sleuf te graven van de poort naar het werkhok. We zijn daarom op pad geweest om 40 meter kabel van het ene soort, 40 meter van het andere soort en ook nog de buis te kopen, waar alles doorheen moet lopen als het de grond in gaat. Ook zijn er de nodige wandcontactdozen en schakelaars gekocht en een paar Tl-lampen om de installatie in het hok mee af te maken.



Deze keer zijn we in twee keer geslaagd en zijn we er slechts drie winkels voor in  geweest, alhoewel, we zijn 2x bij de Brico geweest, dus dan hebben we toch vier winkels bekeken.



Later vanavond, toen de temperatuur wat aangenamer werd, hebben we als voorbereiding vast de kabels door de flexibele buis gevoerd, zodat  morgenochtend, als de sleuf wordt gegraven, direct de buis erin gelegd kan worden.



OnderhetraamkomendekabelsbinnenMorgen gaat de "handigerd" ook nog wat grond verzetten van overtollige heuvels verderop op ons landje naar de hoek naast het huisje, zodat deze ruimte eromheen er ook weer netjes uit gaat zien.



Agenda: Wekker zetten!! zodat we op tijd wakker zijn voor het graafgebeuren.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten