donderdag 23 juli 2009

Kansloze dag

OnkruidtrekkenVandaag zijn we, conform plan, op jacht geweest naar meubelplaat met eikenfineer, bij voorkeur blank gelakt. Nu, het is uiteindelijk gelukt, maar de ruim aanwezige Ferreterias en bouwmarkten konden ons niet helpen, die hebben alleen de uitvoering met kunststoffolie in eikenmotief, en da's echt niet mooi als de rest van de kast wel in eikenfineer is uitgevoerd. We zijn uiteindelijk geslaagd, maar alleen na een groot aantal bezoeken aan behulpzame timmer- en meubelfabrieken zijn we uiteindelijk bij een deurenfabrikant uitgekomen, en die kan het -gevernist en wel- leveren. Volgende week, dat wel, maar nog vóór de augustusvakantie. In augustus ligt het hele land plat, dan is iedere echte Spanjaard met een welverdiende vakantie.



Toen we na deze weinig productieve dag aan het begin van de avond thuiskwamen hebben we samen nog wat onkruid getrokken, Joke denkt dat met nog twee keer trekken al het grote spul weg is, dan kunnen we gaan spuiten. Oeps, dat is maar aan één kant van het huis....



Agenda voor donderdag: Eerst 's ochtends vroeg langs onze gestor Ingeborg om alle officiele documenten op te pikken, en daarna direct door naar Edwin en Cokky om hun afgebouwde huis te bezichtigen en een grotere koeler in hun PC in te bouwen.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten