dinsdag 21 juli 2009

Uit de kast komen

Inpakpapier Poster Tussenstandje



Vandaag hebben we een begin gemaakt het maken van de kastinrichting op de slaapkamer. Daarvoor zijn we eerst naar de Ikea in Murcia gereden om daar de nodige spullen op te halen. Uiteraard geheel volgens plan zoals we dat na zorgvuldig puzzelen opgesteld hebben.



(*&$#^%@^(*&^!  Laten ze nu net de basis van ons ontwerp, een specifiek kastje niet meer hebben. OK, alle onderdelen die we met veel moeite in de stellingen gevonden hadden weer teruggelegd, en ter plekke een nieuwe indeling bedacht. Uiteraard eerst even checken of dit allemaal wel op voorraad was, en ja, nu hebben we geluk. Via de express kassa afgerekend, en via een Menúutje del Día naar huis om daar gelijk te beginnen met de opbouw.



Ik weet niet of dit vroeger ook al zo was, maar alles is wel heel goed ingepakt. Om ieder plankje lijkt wel papier of karton te zitten, dus rommel genoeg. Een volgende verrassing vinden we in de kast. Om er tijdens de montage goed bij te kunnen hebben we even beide deuren uit de rails getild, en daar vonden we de volgende surprise: Aan de binnenkant van een van de deuren zat een poster geplakt, met daarop de afbeelding van een exotische dame. We hebben geen idee waarom die plaat aan de binnenkant van de kast zat, en daar willen we eigenlijk ook maar niet over nadenken. We zijn daarom gewoon aan de slag gegaan, en al een aardig eind opgeschoten.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten