woensdag 22 juli 2009

Rustig winkelen en een blokje om

LekkerrustigVanmiddag na ons bezoek aan de Brico zijn we ook nog even gewoon boodschappen wezen doen. Of het werkelijk aan de Crisis ligt of dat het toeval was zullen wel nooit te weten komen, maar nadat we afgerekend hadden viel ons iets op in de supermarkt: we waren werkelijk de enige klanten! Wel prettig, geen gedrang bij de kassa, altijd ruimte in de gangpaden, overal rustig kunnen kijken zonder dat je iemand in de weg staat, maar wel een tikkeltje vreemd.



Toen we weer thuis waren heb ik het substantiele eerste rondje in de Daewoo gereden, en alles lijkt nog gewoon te werken. Hij is comfortabel, heeft een goede airco met klimaatregeling, lekkere stoelen, allemaal erg prettig. Wel een beetje "old school" is de radio/cassette-speler in het dashboard. Hoewel er een CD-wisselaar in de kofferbak zit is dat wel even wennen. Misschien komt daar nog wel eens wat anders in. (MP3??)



De kast is al aardig opgeschoten, morgen gaan we nog op jacht naar een gefineerde meubelplaat in eiken dessin. Joke heeft al diverse carpinteria's in de buurt opgezocht. Ook zullen we de houder voor de TomTom nog plaatsen, de carkit komt na de verhuizing wel.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten