vrijdag 17 juli 2009

Goed aangekomen

Warmbuiten_2



Geheel volgens planning zijn we rond 08:15 gaan rijden. Het werd al wel snel warmer, de eerste keer 30 graden zagen we om 10:30, maar de airco hield zich goed. Onderweg hebben we de buitentemperatuur zelfs zien oplopen tot 37 graden. Weer volgens ons schema van 1,5 uur op - 1,5 uur af toerden we richting de Spaanse grens, die we na 158 km bereikten. Vandaag hebben we 853 km gereden, en om 17:15 stonden we in het oerwoud wat eens een oprijlaantje was. In de paar weken dat we er niet waren is er een nieuw onkruidje komen aanwaaien, Joke is daar niet blij mee! We hebben direct na aankomst alles wat we in de auto wisten te pakken weer uitgeladen, en dat was toch meer dan we dachten. Ook is het hier een stuk warmer dan in Nederland, maar gelukkig kunnen we even afkoelen.



Gekkenendwazen Weerterug Evenafkoelen



Agenda voor morgen: Gemeentehuis in Abanilla bezoeken, voor een hernieuwde poging om een uittreksel van de gemeente te krijgen. Ook zal er een Menú del Día genuttigd gaan worden.



2 opmerkingen:

Anonymous zei

Welkom.
Een van de onhebbelijkheden van de tropen is het voordurend gevecht die je
met het onkruid, moet leveren. Als het te erg wordt, kan roundup hulp bieden.
http://www.roundup.eu/index
Groetjes,
Tineke en Dolf

Hilde zei

Fijn dat jullie goed zijn aangekomen!
In onze Golf liep vandaag het identiek uitziende tellertje voor het eerst op tot ... 43!! Wel grappig om dan de airco op 30 graden te zetten en dat nog koel te vinden ook :)

Een reactie posten