vrijdag 31 juli 2009

Alles loopt op rolletjes

SlaapkamerkastTerwijl we gisteren lekker bezig waren met het klushok, dachten we onwillekeurig toch aan de toezegging van de meubelfabiek dat de panelen voor onze kast "volgende week" klaar zouden zijn.



Vanochtend, tijdens ons kopje koffie op het terras ging de telefoon: De panelen waren klaar, na een week, zoals afgesproken. We zijn hier nu precies twee weken, en we hebben al weer heel veel kunnen doen. Het maken van afspraken gaat eigenlijk heel soepel, en we hebben tot nu toe alles kunnen krijgen wat we nodig hadden.



We hebben er een kleine rondrit door de streek van gemaakt: Eerst naar Abanilla, de post ophalen; daarna naar de meubelfabriek om de panelen op te halen; en daarna door naar de Brico, er is altijd wel iets wat je nodig hebt, vandaag was dat een PL-lamp met ingebouwde licht-donker-sensor voor het klushok en een paar plankjes voor in één van de keukenkastjes. Vervolgens via een Menú del Día naar huis om daar verder te gaan met de kast. De panelen waren prachtig op kleur, dus we zagen het echt naar ons zin worden. Morgen gaan de deuren erin en kan de kast gebruikt gaan worden. Het ziet er nu toch een stuk beter uit als met die doorgezakte plank van eerst.



2 opmerkingen:

Cokky. zei

"Een man met twee rechterhanden is een vreugde voor het leven" (eigen variant van een bekende uitspraak). Mooi geworden, hoor!

JaWi zei

Wij gaan het gauw met eigen ogen zien, maar zo via het log ziet het er al schitterend uit!
En dat allemaal in de hitte, alhoewel het hier volgende week ook richting 30 graden gaat..
In september zal het voor ons meer aangenaam zijn in Spanje!
Ga lekker door en geniet er vooral ook van!!

Een reactie posten