zaterdag 11 oktober 2008

Terug naar Spanje

We zijn volop bezig met de voorbereidingen, immers, morgen gaan we weer terug naar Spanje.



We gaan -net zoals vorig jaar- weer in het huis van Edwin en Cokky op de poezen passen. Echter, dit jaar gaan we ook proberen om met Poppy te wandelen. Volgens Cokky is Poppy (een herder van buurvrouw Pamela) eigenlijk een poes in vermomming, dus moet het wel goed gaan.

De afgelopen weken in Nederland hebben we vooral besteed aan het via Internet verder zoeken naar geschikte huizen rondom Hondon de las Nieves en ons verder informeren over lokale regelgeving. We hebben komende week en de week erna dus ook een paar afspraken met makelaars om gericht naar wat huizen te gaan kijken.



Mogelijke_optie_8 Mogelijke_optie_9



Wat opvalt, is dat de "crisis" in Spanje vooral lijkt huis te houden onder Engelsen die of terug willen vanwege hun kinderen die niet kunnen aarden, of terug willen vanwege financiële problemen. Er staat erg veel te koop zonder dat er veel kopers zijn, dat schept dus mogelijkheden...



Het slechte weer rond Alicante is al grotendeels voorbij, er is nog wel bewolking, maar de zon staat weer op doorbreken, dus we kunnen met een gerust hart het mooie weer in Nederland achter ons laten.



Cimg4826



2 opmerkingen:

Thom & Wilma zei

optie 9, niet slecht !!!
De zon liet vandaag nog even op zich wachten, slechts een enkele regenbui (in 9 uur tijd 2mm).
Tot morgen !

Cokky zei

Goede reis, veel plezier, geniet van de feesten en tot over een paar weken!

Een reactie posten