zaterdag 25 oktober 2008

Integreren, zo doe je dat!

We zijn vanavond aanwezig geweest bij de uitslag van de fotowedstrijd welke afgelopen zomer hier in de vallei gehouden is. Door het winnen van een paar prijzen in verschillende categorieën sta je ineens in de kijker. En er is natuurlijk geen betere manier om te integreren dan de prijzen vervolgens van de burgemeester zelf in ontvangst te mogen nemen en daarna samen met hem een drankje te drinken en een gesprekje te voeren.



Prijsuitreiking_alcanali



Het betrof een eerste prijs in de categorie "Fiestas" en een tweede prijs in de categorie "Paisajes".



Zoals bovenstaande foto al doet vermoeden hebben we de winnende foto's niet zelf gemaakt, maar zijn we alleen maar langs gegaan om het hapje en drankje achteraf samen met de andere winnaars te gebruiken.



Nee, alle eer voor de foto's komt Edwin toe, hij is de maker van de winnende plaatjes, wij waren op verzoek alleen maar aanwezig als vertegenwoordiger.



Edwin, van harte gefeliciteerd!! (en bedankt voor het etentje)



1 opmerking:

Unknown zei

Apply For Online Loan !!

We offer loans with 3%,we offer Debt consolidation loans, business loan, Private loan,car loans, hotel loans, student loan, personal loan Home Refinancing Loans,For more details Email: ( trustenquiry05@gmail.com )
----------------------------------------------------------------------------
Wij bieden leningen met 3%, bieden wij schuld consolidatie leningen, business lening, persoonlijke lening, autoleningen, hotel leningen, student lening, persoonlijke lening Home herfinancieren leningen, voor meer informatie Email: (trustenquiry05@gmail.com)

Een reactie posten