dinsdag 14 oktober 2008

Even samen met Thom en Wilma

We zijn nu al weer twee dagen in Jalón in het huis van Edwin en Cokky, zij zelf zijn weer op tournee door Nederland, langs familie en vrienden.
De afgelopen weken zijn hun poezen verzorgd door Thom en Wilma, die hebben we vandaag naar Valencia gebracht en zullen ondertussen bijna thuis zijn.Uiteraard zijn we de afgelopen dagen samen met Thom en Wilma op bezoek geweest bij -voor ons nog onbekende- restaurantjes, sommige (Vert í Vent) lagen hoog op de Bernia, een van de bergen in de buurt, en waren echt prima!Cimg4830

Voordat we ze wegbrachten hebben we samen nog even een Almuerzo genuttigd in "Bar Juan´s", één van de favoriete plekjes van Edwin en Cokky. De overgebrachte groeten werden zeer gewaardeerd en met een brede glimlach ontvangen.Wat wel opvalt is dat er naast de wielrenners uit Predeguer ook wel wat vreemde gasten bar Juan´s bezoeken....Cimg4831_3 Nu is het weer onze beurt om voor de poezen te zorgen, maar we zullen ook gericht tijd gaan besteden aan het zoeken naar ons volgende huis.
We hebben morgen een afspraak met een makelaar, en zaterdag met de volgende. In totaal gaan we 9 of 10 huizen bekijken. We houden jullie op de hoogte van de voortgang.1 opmerking:

Thom & Wilma zei

Enne ...... vergeet Poppy niet !!!
Zij is zo gewend geraakt aan onze dagelijkse wandelingen. Wij missen het beestje.
Succes met de huizenzoekerij.

Een reactie posten