zaterdag 25 oktober 2008

Geen rastro

Op zaterdag gaan wij in Xalo altijd naar de rastro. Vorig jaar echt iedere zaterdag.
Vorige week hadden we een afspraak 100 km zuidelijker, om die reden konden wij niet, maar deze zaterdag moet het dan gebeuren.Nou is het vanaf woensdagmiddag gaan regenen en sindsdien wisselvallig. Vannacht is het echt hard gaan regenen en dat doet het nog steeds. Ook is de stroom er een keer door uitgevallen. Het regent nu nog steeds zo stevig dat we (nog) niet naar de rastro kunnen.Cimg4861Misschien klaart het nog op, maar dan is het maar afwachten hoeveel kramen er staan.
Nou dan nog maar een koffie...

Aanvulling:
Een rastro is een kruising tussen rommelmarkt en een gewone openluchtmarkt.
We zijn toen het iets minderde met de regen toch nog even wezen kijken, maar de markt was inderdaad afgelast.1 opmerking:

Gifford Baillie zei

Apply For Online Loan !!

We offer loans with 3%,we offer Debt consolidation loans, business loan, Private loan,car loans, hotel loans, student loan, personal loan Home Refinancing Loans,For more details Email: ( trustenquiry05@gmail.com )
----------------------------------------------------------------------------
Wij bieden leningen met 3%, bieden wij schuld consolidatie leningen, business lening, persoonlijke lening, autoleningen, hotel leningen, student lening, persoonlijke lening Home herfinancieren leningen, voor meer informatie Email: (trustenquiry05@gmail.com)

Een reactie posten