maandag 27 oktober 2008

Een lekker dagje rustig aan

Vandaag was het echt weer eens lekker weer. Was het de afgelopen dagen een beetje regenachtig, vandaag scheen de zon volop en zijn we erop uit getrokken. De thermometer gaf 23 graden aan.  Eerst naar de markt in Denia -het was even zoeken, hij was namelijk eens niet in het centrum- en vervolgens in de zon, zonder trui, een lekkere cortado gedronken. (koffie met een klein beetje melk)Vervolgens wilden we ook het Menu del Día wel op terrasje gebruiken, en we wisten nog wel een adresje.  We zouden naar Parcent, naar restaurant La Tasca, gaan. Wat een pech, laat dat nu net op maandag gesloten zijn...Geen nood, van vrienden hadden we goede verhalen gehoord van een restaurant in een dorp een paar kilometer verderop, genaamd Pa i Vidr in Benigembla.
Daar is weliswaar geen terras, maar hebben we weer heerlijk gegeten. Het menu is € 8,- pp, en de koffie nog eens € 1,10.Joke had een heerlijke salade met tomaten en verse kaas en ansjovis vooraf, ook de rest van het menu was prima.

Cimg4871

Vervolgens zijn we naar huis gereden om uit te buiken en hebben tot vanavond 8 uur nog lekker buiten gezeten.  De kachel gaat vanavond niet aan.4 opmerkingen:

Cokky zei

Alleen toeristen eten ´s winters buiten. Buiten hoogzomer een terras vinden dat niet aan de kust ligt, valt niet mee. Je zou in Alcalali Valbon kunnen proberen: langs Castelvi en Los Almendros nog wat verder doorrijden.

René & Francine zei

Wij hebben heerlijk gegeten bij El Portet Nou tussen Parcent en Orba. Vanaf Parcent/Alcalalí. De vorige eigenaar van La Tasca is hier een nieuw restaurante begonnen en wil kost wat kost zijn zaak de komende tijd vol krijgen. Redelijk prijs voor menu del día 13.50, goede prijs kwaliteit verhouding. ¡Buen provecho!

René & Francine zei

Wij hebben heerlijk gegeten bij El Portet Nou tussen Parcent en Orba. Vanaf Parcent/Alcalalí richting Orba en net voor het hoogste punt aan de linkerzijde. De vorige eigenaar van La Tasca is hier een nieuw restaurante begonnen en wil kost wat kost zijn zaak de komende tijd vol krijgen. Redelijk prijs voor menu del día 13.50, goede prijs kwaliteit verhouding. ¡Buen provecho!

Gifford Baillie zei

Wij bieden leningen met 3%, bieden wij schuld consolidatie leningen, business lening, persoonlijke lening, autoleningen, hotel leningen, student lening, persoonlijke lening Home herfinancieren leningen, voor meer informatie Email: (trustenquiry05@gmail.com)

Een reactie posten