zaterdag 18 oktober 2008

Leuke plek gezien, hoe nu verder??

Vandaag hadden we weer een afspraak met Sharon, een engelse dame waarmee we al eerder op pad zijn geweest.
Via haar zijn we gaan kijken naar weer drie huizen, die volgens ons wel voldoen aan de criteria die we hebben vastgesteld: vrijstaand, ruimte, afstand tot buren, vlak grondstuk, laag in de vallei, goede toegangsweg, etc.etc.Kortom, we zijn best wel veeleisend, maar dat mogen we ook zijn van onszelf. Ook gezien het aanbod van huizen moet er haast wel iets voor ons bijzitten.Vandaag zijn er twee voorbij gekomen die op vrijwel alle punten goed scoren, de derde viel af.
Van die twee is er één die eigenlijk nog iets beter past in ons plaatje dan de ander, en dus willen we daar eens verder naar kijken. Dit huis hadden we al eerder opgemerkt en als optie 9 aangemerkt.

We zijn er nu dus ook binnen geweest, en later op de dag zelf nog eens teruggegaan en een tijdje met de (Engelse) buurman staan praten. Hij heeft in het verleden de boel eens geschilderd en geholpen met een waterleiding. Hij kon dus een en ander toelichten, zaken die de makelaar niet wist of wilde vertellen. De eigenaar is een oude, gepensioneerde Engelse boer met een veel jongere vrouw, deze zijn ruim een jaar geleden al teruggegaan naar Engeland omdat de kinderen niet konden aarden.Hoe nu verder?
Maandag hebben we een afspraak met een Gestor, mogelijk dat we haar vragen eens uit te zoeken of alle papieren wel in orde zijn, want dat is in Spanje heel erg belangrijk!Huis_optie_9_zaterdagIn Google Earth:  N 38°19'9.89"     W  0°52'49.61"

Geen opmerkingen:

Een reactie posten