vrijdag 24 oktober 2008

Bod niet geaccepteerd en het regent, maar het blijft een mooi plekje!

Ons eerste bod op het huis wat we gezien hebben is niet geaccepteerd, en de verkoper liet duidelijk blijken niet van plan te zijn te zakken.

Quote: "if we have to ride the storm then that’s what we will have to do"



We gaan dus ook geen nieuw bod uitbrengen, we blijven kritisch en zoeken verder.



Vandaag miezert het een beetje, dus gaan we vanmiddag het nieuw gebouwde winkelcentrum "La Marina" maar eens bezoeken. Als we dan terugkomen nemen we een borrel en gaan op de bank met een poes op schoot een boek lezen. Het huis van onze vrienden Edwin en Cokky waar we verblijven is lekker knus en gezellig.

Als jullie een idee willen hebben hoe het er uit ziet, kijk dan eens op RTL Gemist, de documentaire "Later". Hier zijn zij het eerste koppel wat aan bod komt, de opnamen zijn deze zomer hier in Spanje gemaakt.



Om_7uur50



1 opmerking:

Unknown zei

Apply For Online Loan !!

We offer loans with 3%,we offer Debt consolidation loans, business loan, Private loan,car loans, hotel loans, student loan, personal loan Home Refinancing Loans,For more details Email: ( trustenquiry05@gmail.com )
----------------------------------------------------------------------------
Wij bieden leningen met 3%, bieden wij schuld consolidatie leningen, business lening, persoonlijke lening, autoleningen, hotel leningen, student lening, persoonlijke lening Home herfinancieren leningen, voor meer informatie Email: (trustenquiry05@gmail.com)

Een reactie posten