maandag 28 juli 2008

Maandag, werkdag!

Iedereen denkt natuurlijk dat wij hier een beetje lui in de zon zitten te lanterfanten, maar dat is dus helemaal niet waar.

Agenda voor maandag:

Wekker om 07:30, (relatief) vroeg uit de veren en het dak(terras) op.
Het is tijd voor het jaarlijks onderhoud aan de onstane krimpscheuren, er moet weer "Caucho" gesmeerd worden.
Caucho is een soort rubber substantie die je met de kwast kunt opbrengen.
We moeten dus vroeg beginnen, want alleen in de schaduw is het te doen, 's middags in de volle zon wordt duidelijk waarom er zoiets als een siesta bestaat.Aan_het_werk_op_het_dakterras_met_dDit betekent tot half twaalf doorwerken, dan pauze, daarna nieuwe Caucho kopen (eerste winkel dicht vanwege het Fiesta Major, (JaJa Edwin, ook hier is dat het geval), gelukkig bij de tweede winkel wel succes.
Daarna lunch met een menu diario voor € 9,- (Bestaat uit: Voorafje, Primer, Segundo, Postres, Vi i Pan!!)Daarna dus de siesta, een beetje hangen in de hangmat, maar om 6 uur stonden we weer klaar met de kwast.Hier is te zien hoe er 's ochtends gewerkt werd en 's avonds hoe het uiteindelijk geworden is.
Nu maar weer wachten op de grote regenbuien! Eens kijken of het achterste deel nu wel dicht is.Dakterras_na_de_caucho1 opmerking:

Jaap en Willy zei

Tsja, zo gaat het.... als je eenmaal gestopt bent met werken, gelooft NIEMAND meer dat je het ook gewoon druk kan hebben, of hard kan werken....
Maar dat lot is heel goed te dragen hoor!
Leuke bezigheden en zo heel anders.
Voordeel ook: je hoeft niet naar de spaanse sportschool, dat doe je ook gewoon 'thuis'.
Werk, geniet en feest ze!!
De JaWi's

Een reactie posten