dinsdag 12 augustus 2008

To Internet or Not to Internet??

Een overijverige medewerker van onze “provider” heeft in verband met de vakantiesluiting van het jeugdvakantiekamp  OOK de steker van het draadloze ADSL-modem eruit getrokken “1000@#$%bommen^&*)en (!@#$granaten(*$%%$”.Ook wij hebben het beste voor met het milieu, maar als hierdoor onze (niet zo dure, dus gratis…) ADSL-verbinding uitvalt is onze mening ineens een beetje bijgesteld. We blijven tenslotte Hollanders. We hopen dat de vakantie maar twee weken duurt en niet de hele maand augustus……
Stand van zaken op dinsdag 12 augustus:  verbinding nog steeds plat, dus vanmiddag met de notebook en de memorystick naar de Rambla van El Vendrell (grote plein in de naburige stad) waar een ander draadloos netwerk “open” is achtergelaten. Of, als daar ook wat mee is, gewoon door naar het Internet café.Het meest lastige is dat we nu allerlei SMS-jes krijgen van bezorgde loglezers die zich afvragen wat er aan de hand is. Niet de SMS-jes zijn lastig, die waarderen we juist erg, maar het gevoel van onmacht niet onze belevenissen te kunnen delen maakt het juist vervelend.1 opmerking:

Edwin zei

Ja, we wilden niet zeuren, maar we dachten ook al....waar blijft het verslag van de avonturen in Saifores? Daniel en Leonne al ontmoet? Heeft het al geregend bij jullie? Hier nog niet, het is zwaarbewolkt dus we duimen, want gisteren was het 37 graden en dat is een beetje véél. Groetjes van Cokky.

Een reactie posten