woensdag 16 juli 2008

Kantoor op zolder, maar dan anders

Hadden we vroeger de zolder als kantoor ingericht, nu hebben we tijdelijk een torenkamer in gebruik als werkkamer, en dat is wel een verschil!Nu hebben we geen mooi (spaanplaat en plastic) afgewerkt modern bureau, maar een blanke, grove, houten tafel.
Ook de muren zijn voorzien van fraaie wandschilderingen, en dat is wel wat anders dan de gepolijste plaatjes op glossy papier met allerlei diepzee taferelen. (Wat we nu hebben is veel leuker!)Wat niet veranderd is, is Joke die als altijd hard aan het werk is om de bezetting van de kamers kloppend te krijgen.Joke_achter_pc_in_de_torenkamerZeg nu zelf, is dit geen prachtig plaatje om naar te kijken?

We zullen de komende dagen proberen jullie een beeld te geven van het huis, vandaag is dus de toren aan de beurt.De toren is vanaf de eerste verdieping bereikbaar, en heeft zelf nog twee niveau's daarboven.Joke is nu op het eerste niveau (tweede verdieping) aan het werk, hierboven is dus nog een derde verdieping.
Toen de huidige eigenaren het huis kochten werden bovenin nog oude kogels uit een eerdere burgeroorlog aangetroffen.Toren_vanaf_het_dakterrasNu is alles hersteld en is alles voorzien van een varieteit aan wandschilderingen.Geen opmerkingen:

Een reactie posten