vrijdag 18 november 2011

Bijvullen

Gisteren zijn we vrij uitgebreid op pad geweest.

Omdat we (alweer) een foute factuur ontvangen hadden van de lasgas-leverancier zijn we daar nu maar eens langs gegaan. Ook deze keer kregen we welgemeende excuses en de belofte dat ze het gingen oplossen. Maar ja, "Die stomme lui op het hoofdkantoor hè, die doen het steeds fout" was het excuus.

Via de gereedschapswinkel zijn we doorgereden naar de Ikea waar we naast allerlei andere spulletjes onder andere wat spaarlampen gekocht hebben. Opvallend is namelijk dat de spaarlampen van Ikea, die op de veranda hangen, nog steeds dezelfde zijn. Op allerlei plaatsen hebben we al lampen stuk gehad (die bij de poort spannen de kroon!) maar die op de veranda blijven maar branden.

Vandaag zijn we naar Rojales gereden om daar een elektrisch klusje te doen, Joke heeft -tussen de buien door- de leuke markt van Dolores bezocht.

Een tijdje geleden ging het olie controlelampje aan en heb ik de motorolie moeten bijvullen. Als geheugensteuntje heb ik toen een foto van de fles gemaakt zodat ik weet welke olie we weer moeten kopen.

Agenda voor de rest van de dag: de afloop van een verkoop op Ebay afwachten en morgen dus misschien wel naar het postkantoor om een pakje te verzenden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten