dinsdag 13 september 2011

Examenstress

Vannacht hebben we onrustig geslapen. 

Zou het morgen allemaal wel goed gaan? Weten we de goede antwoorden te geven op de vragen die ze ons gaan stellen en weten we op het juiste moment de dingen te doen die ze ons vragen te doen.  Dit alles hield ons bezig vannacht.

Iets voor negenen vertrokken we van huis naar Redován waar het ITV station gevestigd is waar wij onze afspraak hadden. Om kwart voor tien kwamen we aan bij een toen nog rustig ITV station. Het voelde echt als het gaan doen van een examen. Van te voren eerst naar de balie om de inspectie te betalen om daarna in de rij op onze beurt te wachten waarbij we om 3 minuten vóór 10 uur aan de beurt waren.

Alles bij elkaar ging het (net als de vorige keer met de Daewoo) best vlot, om precies 10:14 werd onze auto afgemeld en was de keuring klaar. We hebben nu een groen stickertje waarmee we de komende twee jaar -tot september 2013) weer gekeurd zijn.

Vlak voordat we aan de beurt waren stond er al weer een flinke rij auto's voor het station, het was slim om er vroeg bij te zijn.

5 opmerkingen:

Monique zei

Fijn dat het allemaal goed gegaan is. Wij hebben inmiddels wel het stickertje, nu nog een kenteken ....

Herna zei

Hier (Costa Brava) hoef je niet zelf achter het stuur te gaan zitten,als je dat niet wilt/kunt. Je geeft de sleutels af en het personeel keurt de auto.

Edwin y Cornelia zei

Wij gaan volgende week 4 keer naar de ITV. Nog eentje erbij en we kunnen iedere dag.

Leo en Joke zei

Er zit natuurlijk een toontje van zelfspot in ons log.
Wij zoeken juist iedere vorm van contact met de lokale bevolking en gebruiken op, om op die manier zo veel mogelijk te leren en te weten te komen.
De ITV hoort hier ook bij en is dus eigenlijk leuk om te doen.
Als wij iedere dag minstens één echt nieuw woord leren vinden we het helemaal goed.

herna zei

De zelfspot had ik over het hoofd gezien. Ik vind het vreselijk om het zelf te doen. Vooral het laatste deel dat ze vanuit onder de auto de instructies naar je schreewen,vandaar dat ik liever op een bankje rustig ga zitten en hun het laat doen.

Een reactie posten