woensdag 30 maart 2011

En er was licht

Gisteren ben ik teruggekomen uit Nederland, vandaag ging ik gelijk weer aan de slag om het klusje van vorige week nu eindelijk eens af te maken.

Eerst 2 dagen en vandaag 45 slechts minuten Geultje graven

Waar het doorvoeren van de kabel vorige week maar niet wilde lukken bleek het vandaag een fluitje van een cent. Drie kwartier nadat ik begonnen was zat de kabel er door en kon ik beginnen met hem in de grond te leggen.

Je ziet er niets meer van En het licht brandt

Ook het afmonteren van de stopcontacten en verlichting kon ik nu afmaken. Dit klusje is nu dus officieel klaar, dus kan ik morgen bij het fitnesscentrum aan de slag met het weer in elkaar zetten van de tredmolen-stepper-of hoe zo'n ding ook mag heten.

Joke is vandaag weer naar haar "Intercambio" met Fuensanta geweest en vanavond hebben we weer Spaanse les. Je kan maar ergens druk mee zijn....

2 opmerkingen:

Henk en Jacqueline zei

Hallo Joke en Leo,

Leuk dat jullie op onze blog reageren.
Naar Azie vliegen kan het beste vanuit London, Amsterdam of Frankfurt. Vanuit Spanje is erg duur en veel overstappen.
In januari a.s. vliegen wij wederom vanuit Frankfurt met Malaysian naar Kuala Lumpur.
Vanuit Alicante met Air Berlin naar Frankfurt. Wel de avond ervoor en dan een hotelovernachting. De volgende morgen door naar KL.
Vorig jaar hebben we via London gevlogen met Air Asia maar dan moet je bij de vterugvlucht de gehel nacht op Stansted blijven.
Dus het is altijd wel wat!
gr
Henk en Jacqueline

Moortje zei

Ik dacht dat deze blog stoppen met werken heet.
Mijn technische man kan ook niet stil zitten.

Een reactie posten