woensdag 16 maart 2011

Lange internet storing

Internet werkt nog Na tien uur werkt internet weer

Het gaat eigenlijk best wel goed, de internetverbinding valt wel eens uit, maar dat is eigenlijk nooit lang.

Tot gisteravond er wat "hakkeltjes" waren op de lijn verschenen, dat was het begin van het eind. Vanochtend tegen twaalf uur bleek de verbinding bijna 10 uur "down" geweest te zijn.

Nu hebben we net gehoord van de wederopstanding van de concurrentie van Comenersol, AWA genaamd. Met die club ging het het laatste jaar niet zo best, wat er toe geleid heeft dat in korte tijd veel klanten zijn overgestapt naar Comenersol.  Recente berichten maken nu duidelijk dat AWA met nieuwe energie een doorstart wil maken en het nu onder de naam AKIWIFI gaat proberen.

Wat wel grappig is, is dat ze fors meer snelheid bieden tegen een lagere prijs. Het is overduidelijk: ze willen hun oude klanten terug en waar mogelijk tegelijkertijd nog wat nieuwe erbij.

Vanmiddag ga ik even praten op het kantoortje van de lokale vertegenwoordiger van AKIWIFI om te horen wat hun mogelijkheden zijn. Ook ga ik kijken bij Chris van het sportcentrum in Frailles of ik daar wat van zijn machines kan repareren.

1 opmerking:

Monique zei

Hoi hoi,

Is die markt in Catral elke zondag? We willen zondag in elk geval even een markt bezoeken, al is het alleen al om gordijnen te kopen. Maar er is ook vriend mee en het is gewoon leuk!

We dachten aan Alquena, maar een keer wat anders trekt ons ook wel.

Groetjes,
Monique

Een reactie posten