woensdag 16 december 2009

Weer een dag "Toeristje spelen"

Wandeleninalbatera Menudeldia



Nadat we gisteren weer een klus gedaan hebben was het vandaag weer wat meer tijd voor ontspanning en het bekijken van de omgeving. Joke had een leuke route uitgestippeld langs het centrum van Albatera, de BricoDepot en de Lidl, met als intermezzo een Menú del Día. In Albatera was het nog niet warm genoeg om op een terras te zitten dus daar hebben we ergens binnen een kopje koffie gedronken.



Bij de Brico deden ze voor het eerst moeilijk over het ruilen van een spaarlamp met licht/donker sensor. Volgens de bon waren we te laat met ruilen, maar na enig aandringen gingen ze toch overstag. Er waren nu dus drie van de drie gekochte sensorlampen overleden, daarom vond ik het redelijk om toch een vorm van garantie te claimen. Ze adverteren immers met "meer dan 600 branduren". Wel hebben we deze keer toch echt maar een ander merk en type gekocht....
Ook hebben we het houtwerk gekocht om een overkapping te maken rondom de olietank. (@ Edwin: Als het goed is komen ze morgen 'in de loop van de ochtend' de nieuwe voorraad brengen. )



Het Menú del Día smaakte weer prima. Een heerlijk, vers bereid visje voor de dames en een stukje rundvlees voor mij gingen weer vlot naar binnen. Het is duidelijk dat de Spanjaarden niet echt zijn ingericht op wat kouder weer, echt verwarming was er niet in het restaurant dus hield Joke haar jas maar aan. Op weg naar huis snel even de boodschappen gedaan, nu zitten we weer lekker binnen aan een kopje thee voor de dames en voor mij een kopje koffie.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten