dinsdag 15 december 2009

Verplaatsen

Methetrolplankjevanbuurmancor Onderwegnaardenieuwestek Deolietankstaatbuiten



De actie van vandaag ging 'gesmeerd', en dat kwam niet alleen door de stookolie uit de leidingen. Buurman Cor kwam helpen bij het zware werk, het verplaatsen van de olietank. Met zijn rolplankje was het een fluitje van een cent. Daarna zijn we zelf aan de slag gegaan met het opnieuw aansluiten van de leidingen. Doordat we nu al onze spullen hier hebben was het inkorten en solderen van de koperen pijp een eenvoudig klusje.



We hebben het moment van verplaatsen een beetje uitgemikt. De tank moest leeg genoeg zijn zodat hij -vanwege het gewicht- te verplaatsen zou zijn, maar er moest nog genoeg inzitten zodat we eventueel nog een paar dagen konden doorstoken na het verplaatsen mocht de levering van de nieuwe voorraad nog even op zich zou laten wachten.



Het is allemaal gelukt, de tank staat op zijn nieuwe plek. Nu kunnen we na gaan denken over het afdak en het wandje eromheen. Oh ja, vanmiddag wel gelijk even nieuwe olie bestellen.



Voordeverplaatsing Vrijeruimteinhetstookhok



1 opmerking:

Edwin zei

In Saifores hebben we wel eens een week gewacht voordat de olie kwam. Nou ja, je kunt altijd nog bij de pomp even wat halen. Mooi plekje voor de tank! Groeten uit Xaló.

Een reactie posten