donderdag 4 december 2008

Veel minder wegenbelasting betalen

Vrijwaring04122008_3 Op een regenachtige donderdagmiddag, terwijl de natte miezersneeuw naar beneden komt, rijden we richting Made in Brabant. Op zo'n grauw, troosteloos industrieterrein, vol met loodsen zonder naam erop en blubber op de weg, gaan we de Passat wegbrengen. Er is geboden, uiteraard niet hoog, maar het valt toch nog niet tegen. Uiteraard was er van alles mis met de auto, tenminste als we de handelaar moesten geloven, maar we zijn het eens geworden. We kregen een hand van hem, en daarna ging het allemaal heel snel. Handelaren kunnen tegenwoordig via de mobiele telefoon de overschrijving bij de RDW doen, allemaal erg High-Tech. Ze krijgen dan een SMS ter bevestiging dat het allemaal verwerkt is. Het geld wordt uitgeteld, ik tel het na en Joke telt het na, en dan is het klaar. We zijn vervolgens naar het postkantoor gereden om het bedrag op onze rekening te storten, het was niet eens vals...



Naast dat we nu zo'n € 1250,- per jaar minder aan wegenbelasting gaan betalen hebben we nu ineens ook erg veel parkeerruimte voor de deur!



1 opmerking:

Unknown zei

Wij bieden leningen met 3%, bieden wij schuld consolidatie leningen, business lening, persoonlijke lening, autoleningen, hotel leningen, student lening, persoonlijke lening Home herfinancieren leningen, voor meer informatie Email: (trustenquiry05@gmail.com)

Een reactie posten