zondag 21 december 2008

Wat gaat er wel mee en wat niet??

Cimg5023Er zijn veel spullen die je niet dagelijks gebruikt.

De vraag is natuurlijk: Wat neem je nu wel mee en wat niet? De kogel is door de spreekwoordelijke kerk:
De draaibank gaat niet mee.



Hij is zwaar en dus lastig te verplaatsen, maar die éne keer dat je hem nodig hebt enorm handig! Toch hebben we (=Leo) besloten hem niet mee te verhuizen. Er zijn leuke dingen mee gemaakt zoals bijvoorbeeld een duiklamp die het ook echt doet en waterdicht bleek te zijn. Maar het aantal keren per jaar dat je iets te knutselen hebt waarbij je een draaibank nodig hebt is toch wel weinig, zodoende.



Het is zonde, maar ook de draaibank staat op marktplaats.nl (en speurders.nl en marktplaza.nl), dus nu maar wachten op een liefhebber. De opbrengst gaat in het potje voor de harddisk-videorecorder.



Het laatste nieuws over het huis is dat de oorspronkelijke koopovereenkomst gevonden is, en dat men nu bezig is het huis op naam van de huidige eigenaren te krijgen. Parallel daaraan wordt door onze gestor gekeken of de rest van de papieren en vergunningen allemaal klopt.



Wij gaan het jaar dus gewoon als in Nederland wonende Nederlanders uit en kijken uit naar alle nieuwe verrassingen en ontwikkelingen in 2009.



1 opmerking:

Unknown zei

Wij bieden leningen met 3%, bieden wij schuld consolidatie leningen, business lening, persoonlijke lening, autoleningen, hotel leningen, student lening, persoonlijke lening Home herfinancieren leningen, voor meer informatie Email: (trustenquiry05@gmail.com)

Een reactie posten