woensdag 24 december 2008

Er zit schot in

Gisteren hebben we een paar stappen tegelijk kunnen zetten.Deniece, de dochter van Joke, had transport geregeld en is de zonnebank komen ophalen, die zullen we in Spanje niet meer nodig hebben, denken we, en de draaibank is ook verkocht!
Er was een kijker die direct besloot hem te kopen. Hij heeft aanbetaald en zaterdagmiddag komt hij hem met een aanhanger van zijn vader ophalen.De volgende grote uitdaging is het opruimen cq. uitmesten van de garage, daar staan ook nog best veel spullen in de Bruynzeel stellingen die ook al jaren in de familie zijn. Als dat gedaan is, is het tuinhuis een fluitje van een cent.

Bruynzeel_stelling_2Vandaag gaan we op condoleancebezoek bij familie van Joke, een tante van haar is op 90-jarige leeftijd overleden. Aansluitend gaan we ook nog even bij Wil en Jaap langs om ook daar wat spulletjes af te geven.Morgen begint de TOP-2000 uitzending, eens kijken of er dit jaar weer leuke plaatjes bijzitten. Vorig jaar om deze tijd (tijdens de uitzending van de TOP-2000) besloten we definitief in 2008 met werken te stoppen, er is best veel gebeurd dit jaar.

1 opmerking:

Jaap en Willy zei

Jullie liggen lekker op schema.
Nog even zo doorgaan en jullie zijn er helemaal klaar voor.
Geniet nog even van - wellicht voorlopig - de laatste 'winter' in
het kikkerlandje..
Nu nog duimen dat de woningmarkt wat aantrekt in het voorjaar!
Een ons goed bekende zegt toch altijd: "je hebt maar één koper nodig"?
Succes!!
Jawi

Een reactie posten