maandag 29 december 2008

De berichten zijn goed, het tempo wat minder

We hebben contact gehad met zowel onze Gestor als met de makelaar, beiden zijn verheugd te kunnen melden dat er weer wat voortgang is geboekt. De door de huidige eigenaars ingeschakelde advocaat heeft nu alle stukken ontvangen waarmee de tenaamstelling ten behoeve van de huidige eigenaars kan plaatsvinden. Dat zal een kleine maand duren, maar dan kan er daadwerkelijk gedacht gaan worden aan de overdracht.  Dat zal dan waarschijnlijk begin februari worden. Aardigheidje is wel, dat zijn gewaardeerde collega die destijds de aankoop voor de Engelse familie geregeld heeft de overdrachtsbelasting nooit heeft afgedragen. Dat mag hij nu dan alsnog gaan doen.



Zijn commentaar was: "Hij wist niet hoe dat moest in Murcia......."



Onze Gestor heeft tot nu toe verder geen grote belemmeringen gevonden, alleen de carport is waarschijnlijk zonder vergunning geplaatst. Sowieso wordt alles wat langer dan 5 jaar staat zonder klachten van buren gedoogd. Tenminste, dat schijnt in de deelstaat Murcia zo te zijn.



Wat wel lekker gaat is het opruimen van allerlei spulletjes. Vandaag zijn twee studentes uit Rotterdam het kleine, tweede koelkastje wezen ophalen. Uiteraard heb ik ze netjes en uitgebreid uitgelegd hoe hij werkt enzo, en dat ze hem na liggend transport het beste 24 uur stil kunnen laten staan. Ook heb ik ze nog geholpen met het inladen.



Koelkast_voor



Geen opmerkingen:

Een reactie posten