zaterdag 6 december 2008

Stap voor stap meer plaats in huis

Vandaag hebben we weer een stap(je) gezet, de bank en een bed is naar vrienden van ons gegaan.    Het eenpersoonsbed gaat binnenkort gebruikt worden door hun jongste zoon, die dan toe is aan een grotemensenbed. De bank komt als vervanging van hun eigen bank, waar het konijn een aantal onomkeerbare aanpassingen op aangebracht heeft.

Bank_thuis Bank_verhuisdOm te laten zien dat we niets overhaast doen hier het bewijs dat de bank zich al helemaal thuis voelt.
Koos had een fijne, hele grote aanhanger van zijn werk geleend om hem daarmee veilig naar zijn nieuwe thuis te vervoeren. Het lijkt erop dat deze bank het eeuwige leven heeft, snel tellen bracht het aantal huizen waar hij gestaan heeft inclusief het laatste op 8, en dat met vijf verschillende eigenaars en dit in de afgelopen 30 jaar!2 opmerkingen:

Jaap en Willy zei

Wij toch zo benieuwd zijn waar de draaibank uiteindelijk terecht zal komen...
(samen hebben wij er een weddenschapje over)

Gifford Baillie zei

Wij bieden leningen met 3%, bieden wij schuld consolidatie leningen, business lening, persoonlijke lening, autoleningen, hotel leningen, student lening, persoonlijke lening Home herfinancieren leningen, voor meer informatie Email: (trustenquiry05@gmail.com)

Een reactie posten