zondag 15 maart 2009

Een rustig dagje

Vandaag was een rustig dagje. We hebben wat in de tuin gewerkt, ik heb nog wat opgeruimd in de garage. Langzaam aan komt er steeds meer ruimte in huis. Gisteren nog een paar spulletjes naar Thom en Wilma gebracht die het dan weer doortransporteren naar het verzameladres voor de rommelmarkt voor het goede doel. En oh ja, Nero de kat lag rustig te slapen, totdat.... hij mij hoorde binnenkomen. Hij kwam direct in actie, en binnen één minuut zat hij weer onder de bank. Ik was immers die meneer die hem op één dag in de transportkooi stopte, en ook achter de wasmachine vandaan haalde: dat kan niet goed zijn, dus wegwezen hier!



Ook heb ik vandaag nog wat geknutseld aan één van de notebooks. Ik heb met Adobe Photoshop wat gesleuteld en nu staat er een nieuw breedbeeld desktop-wallpaper op. Een een leuk stuk (je) Spanje heeft haar intrede gedaan!



Desktop_leo_3



Download Penelope_Cruz_LKV2.jpg



1 opmerking:

Thom & Wilma zei

Tsja, wat Nero betreft... Nero begrijpt, denken wij, niet dat het voor zijn eigen bestwil is geweest wat jullie hebben gedaan. Hij heeft een warm nest gekregen, zoals jullie weten. Als hij over een tijdje meer op zijn gemak is zal hij dit ook aan jullie tonen, zeker weten !

Een reactie posten