dinsdag 3 maart 2009

Kattenverhuizing

Vandaag hebben we nog een laatste actie ondernomen die te maken had met onze overleden broer. Hij had een lieve kat Nero, en daar hadden we al heel snel een goed nieuw thuis voor gevonden. Hij kon direct toen ze van hem hoorden bij Thom en Wilma terecht.Wel was er nog een probleem, Nero was niet thuis, hij zwierf nog door de buurt rond zijn oude huis.Maar een gezamelijke actie van twee nabije buren en een vriendin die twee straten verderop woont heeft geleid tot het weer binnenkrijgen van het diertje. Afgelopen zondagavond kwam het goede nieuws, na twee weken zwerven was Nero weer thuis. Wel wat mager, maar verder in goede doen.Vandaag stond als een van de laatste zaken die gedaan moesten worden het overbrengen van Nero naar zijn nieuwe adres. Het is goed gegaan, wel werd hij een beetje wagenziek, maar dat was oplosbaar (of beter: afwasbaar).
Ook wist hij in de eerste minuut nadat hij uit het transportkooitje was achter de wasmachine te schieten. Door die van zijn plaats te halen was ook dat zo weer opgelost. We hebben hem verder de hele avond niet gezien, meneer zat onder de bank, en was niet van plan daar onderuit te komen!Nero_op_oude_adres Nero_onderweg Nero_in_nieuw_thuisHet is goed te weten dat hij het goed krijgt bij Thom en Wilma.1 opmerking:

Thom en Wilma zei

Nero heeft inmiddels al aardig wat snoepjes, maar ook overheerlijke Gourmet gegeten. Ook kreeg Thom een dikke knipoog van hem.
Tsja, maar nog wel steeds onder de bank. Morgen maar eens zien of we vriendjes kunnen worden.

Een reactie posten