maandag 23 maart 2009

Geen brief zo snel, of de postbode achterhaalt hem wel

PostbodeHebben we in ongeveer een week een dijk van een overeenkomst opgesteld, moet deze alleen nog even door beide partijen getekend worden. En dat valt blijkbaar niet mee. Het document was akkoord en kon -getekend en wel- vanuit Spanje verzonden worden op -ja, daar heb je het al- vrijdag de dertiende.  We nemen maar aan dat dit gedaan is, maar tot op heden hebben we het niet mogen ontvangen. Daarbij komt nog, al zou het vandaag nog binnenkomen, dan heeft het eigenlijk geen zin meer om het terug te sturen, want dan is het sowieso niet voor 31 maart in Spanje. Kortom, we zien wel.   

Komt het toch nog binnen dan gaan we het wel brengen, hebben we besloten. Op de 31ste gaan we weer naar Spanje. Is het niet om dit huis te kopen, dan is het wel om naar andere huizen te kijken.2 opmerkingen:

Hilde zei

Gelukkig is in Spanje dinsdag de 13e een dag om binnen te blijven, dus het gaat vast nog goed komen met die brief van jullie!
Ook wij hebben Spanje-plannen, viavia op jullie site gekomen en we lezen graag een tijdje mee. Kunnen we vast nog wat van leren.

Cokky zei

Het was San José op donderdag en heel Spanje had "puente", bovendien schijnt "priority" weinig indruk te maken hier. Geduldig afwachten maar....

Een reactie posten