maandag 1 september 2008

Tuin-informatie

In de tuin staat ook een "vijgenboom", voor sommige een lekkere vrucht, maar voor ons.........Wat een ongelofelijke rotzooi geeft dat kreng!
Zonder erbij na te denken hebben we een tijdje de auto onder de boom geparkeerd, om eerlijk te zijn dachten we dat het nooit meer goed zou komen. De vijgen waren namelijk RIJP, en daarom vielen er iedere dag een flinke hoeveelheid van die dingen uit, op de auto dus.Nu zijn ze rijp, en daardoor ook ERG zacht en sappig, dus dat gaf me een vlekken, dat wil je niet weten.
Ze vallen, spatten uit elkaar en in de directe zon (30++ graden) zijn ze onmiddelijk opgedroogd.Het liefst zou ik de boom een beetje snoeien, maar dat is voorbehouden aan Edwin, de enige met een echt snoei-diploma.Dus Edwin, kijk naar de foto en zeg ons wat jij ervan vindt.

Vijgenboom

Op speciaal verzoek: ook nog een plaatje van de tuin links als je door de poort binnenkomTuin_als_je_binnenkomt_linkst.Hier staan diverse bomen en struiken, waar vooral de Hedera?? (heet dat zo??) welig tiert en overal overheen en doorheen groeit...Geen opmerkingen:

Een reactie posten