vrijdag 19 september 2008

Fileleed

Nadat we woensdag onze spullen hadden uitgepakt, moest er donderdag toch het een en ander in de ijskast worden aangevuld.We besloten tot "een rondje Nederland":
Eerst naar de Aldi (!!) in Tiel. Na de goeie ervaring in Spanje met de Aldi, werd het tijd om dat ook in Nederland maar eens te gaan doen. Niks mis mee, maar het brood heb ik toch bij de echte bakker gehaald die er tegenover zit.Daarna naar Papendrecht. De PDA van Leo was kapot gevallen in Spanje. Op Marktplaats had hij een zelfde exemplaar gevonden en die zijn we gaan halen.
Nu we niet meer werken, kiezen we er natuurlijk voor om niet meer in de spits te reizen, dus de afspraak was om 11.00 uur. Dat heeft niet geholpen.
File 1: ruim een half uur op de A15.Vervolgens naar Woerden, om daar de post op te halen die daar de laatste 2 weken was bezorgd.
File 2: een half uur op de A12.Het waren de 2 enige files van Nederland op dat moment! en dat nadat we 3 maanden geen files hebben meegemaakt viel toch behoorlijk zwaar op de maag.Oke, laatste rit, via de Makro in Vianen weer naar Tiel, was in de (vroege) avondspits. Daarvoor hebben we direct de binnendoor route gekozen. Iets langer rijden - geen file.2 opmerkingen:

Cokky zei

Volgens de Spanjaarden die hun vakantie in Nederland hebben doorgebracht zijn de boodschappen, met name groente en fruit, zo goedkoop in Nederland. Hoe ervaren jullie het prijspeil van de levensmiddelen en zo?

Anonymous zei

Ik heb nog niet op de groenten gelet, zal ik eens doen. Shampoo e.d. zijn in NL wel goedkoper. Maar tandpasta hebben wij in Spanje gekocht - in voorraad - voor € 1,89, hier zelfde merk € 3,25.

Een reactie posten