maandag 8 september 2008

Overdenkingen bij het ontbijt

Vanochtend bij het ontbijt was het weer een mooie dag.
De zon scheen weer volop, 26 graden in de schaduw, en dus was er tijd voor wat hersenspinsels.Gisteren hebben we twee Last-Minute gasten ontvangen, morgen komt er weer een echtpaar, en woensdagavond laat komt er een groep van 6 sportvriendinnen, dat zijn dan tevens de laatste gasten die wij ontvangen deze periode.
In totaal zijn dat er in onze periode dan 36 geweest.Ontvangst_van_gasten_met_cava_en_haAls wij volgende week zondag hiervandaan vertrekken om via Edwin en Cokky naar huis te gaan zijn we hier precies drie maanden geweest. Wat is dat snel gegaan en wat is er veel gebeurd!Het was de eerste keer dat Joke en ik drie maanden samen "thuis" waren zonder dat iemand van ons hoefde te werken;
Het was de eerste keer dat we drie maanden aaneengesloten in Spanje waren;
Het was de eerste keer dat we drie maanden gasten ontvingen;
Het was de eerste keer dat ......En zo kan ik nog wel even doorgaan.

Alle bij elkaar genomen is het een bijzondere en leuke tijd geweest, waarin we veel geleerd hebben over Spanje en over hoe we de toekomstige tijd in Spanje willen gaan doorbrengen.Maar eerst via Edwin en Cokky terug naar huis, eens kijken wat we daar aantreffen en tevens een appeltje schillen met de TNT die de "doorzendservice" wel een erg vrijblijvende invulling geeft.Vrienden (Thom en Wilma) van ons hebben de honneurs in Nederland waar genomen waar we ze erg dankbaar voor zijn.Oh ja, wat wilde ik ook al weer zeggen over dat ontbijt, nog even kijken...Uitzicht_tijdens_ontbijt_op_7_septe2 opmerkingen:

Thom & Wilma zei

Die honneurs hebben wij graag waar genomen. Hier in Nederland was het groeizaam weer, jullie tuin staat er florisant en vooral weelderig bij hoor. Wij wensen jullie nu alvast een goede "thuis" reis.
groetjes
ThoWi

Thom & Wilma zei

O ja, en als het goed is doet jullie auto het aanstaand weekend ook weer.
ThoWi

Een reactie posten