dinsdag 16 oktober 2012

Fietsenrek

Vanmiddag in Hondón de las Frailes zag ik een paar man van de gemeente beginnen met het plaatsen van een heus fietsenrek.

Nu is het zo dat we uit een geintje altijd zeggen dat we de Nederlanders op een fiets er zó uitpikken: sandalen, witte sokken, korte broek, hoedje en uiteraard en bovenal fietsen met zijtassen.

Nou, nu is het helemaal compleet, ze kunnen ze op een rijtje wegzetten. Wel is het jammer dat de fietsen bijna tot midden op straat komen te staan.....

De mond-op-mond-reklame heeft ook weer eens gewerkt.

Een Nederlander heeft ooit tegen een Brit gezegd dat ik "iets met elektra" doe, bij hem heb ik destijds zijn poort gerepareerd. Nu heeft die Brit het bericht weer doorgegeven aan een Italiaanse vrouw die een huis huurt van een Spaanse familie .

Vanmiddag heb ik haar poort ook kunnen repareren, de afstandsbediening werkte niet meer en ook liep hij in het midden te zwaar waardoor hij bleef hangen en rare geluiden maakte.

Na wat afstellen en hier-en-daar een drupje olie loopt hij weer als een zonnetje.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Wat een leuke blog zeg.

Albert y Mara fotoblog zei

fietsen met zijtassen: Daar hebben wij er ook één van staan in Los Boliches. Een echte Batavus citybike met een stevige bagagedrager zodat Mara af en toe wel eens achterop springt. Reuze handig Leo. Zeker als je vlug even een boodschap wilt doen bij de Mercadona even verder op aan de boulevard. Je kent de situatie hoe we wonen. Een auto is niet direct nodig voor al deze zaken.
En de grote stad Málaga is makkelijk te bereiken met de cercania (stoptrein) die om de 20 minuten rijdt. Geen parkeerproblemen dus in Málaga.
Grtz
Albert

Een reactie posten