donderdag 18 oktober 2012

In het ziekenhuis (vervolg)

Wachten op de gang, pas 2 uur na de geplande tijd werd Joke opgehaald. Nu eens zien wat er nu verder gaat gebeuren.

Geen paniek, er is niks ernstigs aan de hand.

Joke had een klein bultje precies op de rand van haar ooglid, en omdat bij haar moeder ooit ook al zoiets weggehaald moest worden werd ons aangeraden dit bij Joke ook te laten doen.

De planning was weer heel Hollands: Wij zouden er vandaag een productief dagje van maken.

Zowel Joke als ik zouden vandaag een bloedonderzoekje laten doen. Ik zou daarnaast een vervolgonderzoek krijgen om na te gaan of er soms nog andere aders in mijn benen of nek tekenen van verstopping gingen vertonen. Joke zou geholpen worden aan haar ooglid.

Alles op dezelfde dag en in hetzelfde ziekenhuis. Nou, voor de bloedonderzoeken zijn we dus nuchter naar Torrevieja gereden en konden we terecht.

Mijn afspraak bleek niet door te gaan, in plaats daarvan had ik een consult met dezelfde arts die mij in ongeveer één minuut kon uitleggen dat er nog geen autorisatie van Groupama was en dat hij mij moest vragen of ik al eerder last van mijn hart had gehad.

"Nee?", dan is het goed, dan geef ik dat door." Zodra de autorisaties binnen zijn wordt je gebeld voor een nieuwe afspraak. Niet leuk, maar ja, we hadden ook Joke's afspraak om half 5 nog.

Nou, half vijf werd half zeven en pas om kwart over acht reden we weg uit Torrevieja.

Niet slecht voor een ingreep die slechts 5 minuten zou duren, toch?

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Jee wat is er met joke?
Niets ernstig toch hoop ik
Gr. Sterkte remko

Aart en Fien zei

Achteraf blijkt het voor ons een beetje paniek zaaien voor niets dus. Maar Joke, hopelijk is je bultje netjes weggehaald.

Leo Kroonenburg zei

@Aart en Fien. Het was niet de bedoeling paniek te zaaien. Uiteindelijk was het een kleine operatie met alles erop en eraan, plaatselijke verdoving, onder het groene doek, snijden met een mes en daarna nog een paar hechtingen. Ik hoop dat mijn oog er straks weer normaal uit ziet.
Joke

Anoniem zei

Gelukkig maar
Gr. En nog fijn weekend
Remko

Albert y Mara zei

Joke een spoedig herstel toegewenst.
Lieve groeten Albert en Mara

Een reactie posten