vrijdag 25 mei 2012

Jam Karet

"Jam Karet", dat is Maleis voor "Elastieken tijd".   Dit is, zeg maar, het equivalent van een "Brabants kwartiertje".   Nou, hier in Spanje kunnen ze er ook wat van en, omdat we al aardig ingeburgerd zijn, doen wij zelf ook aardig mee.

Ons plan was, om na mijn Intercambio vanochtend, direct door te gaan naar de Brico en nog wat winkels, zodat we in de loop van de middag terug zouden zijn. De bedoeling was om dan verder te gaan met het schuren van het hek.

Nou, eerst ben ik nog even bij de betonjongens die bij Bauke aan het werk zijn gaan kijken; mijn Intercambio liep wat uit; en vóór dat we boodschappen gingen doen zijn we nog even langs een niet goed sluitende poort gegaan.

Vervolgens eerst maar een hapje eten in Crevillent waar de koffie op zich liet wachten en daarna pas de Brico in. Het uitzoeken van de goede kleur groen is niet gelukt, dus zijn we na lang wikken en wegen toch gewoon weer met zwart thuis gekomen.

Het traject daarna ging best vlot maar was wat langer dan voorzien: naar de Lidl, toen naar de Aldi en op de weg terug nog 'even' langs de Mercadona.  Kortom, toen we rond kwart over zeven thuis waren en de boodschappen opgeruimd moesten worden, gingen we dus niet meer schuren!!

Wel waren we op tijd voor deze mooie zonsondergang, morgen weer een dag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten