dinsdag 6 maart 2012

Zonnig maar koud

Joke is vanochtend naar de kapper geweest en dan mag ik ook wat leuke dingen kopen.

Bij Ivan heb ik eerst een leuk deurschakelaartje gescoord. Vervolgens kon ik bij het tuincentrum met de twee zussen in Frailes drie (nieuwe) walnotenbomen -dit keer met met veel wortels- vinden.

Ook was de uitleg over het niet knippen maar afbinden met ijzerdraad erg leerzaam. Ook het leggen van een flinke tegel onder de wortels het bij het poten van de bomen is een vereiste. Hierdoor worden de wortels gedwongen zijwaarts te groeien waardoor de bomen uiteindelijk meer en grotere vruchten gaan dragen.

Verder zijn we aan het kijken naar een tweede telefoon vanwege de al eerder gemelde betere onderlinge bereikbaarheid. Grappig genoeg zagen we vorige week het programma "Rekenmeesters" waarin de prijs van mobiel bellen onder de loep genomen werd. Mede door die uitzending weten we nu wat beter wat we willen.

Nee, we gaan nog niet direct aan de "Apps", maar de kans is groot dat er wel toestelletjes komen met WiFi, zodat ook ergens onderweg Internet gebruikt kan worden.

Het weer is vandaag een beetje verraderlijk.  De zon schijnt volop, maar de temperatuur blijft behoorlijk achter. Uit de wind in het zonnetje is het wel lekker, maar op straat voelt het fris.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten