zondag 11 maart 2012

We zijn er uit!

Na veel uitzoekwerk zijn we er uit, we nemen geen abonnement.

Vroeger in Nederland belden wij vaak en veel. Met klanten, met elkaar, met collega's, noem maar op. In beide auto's hadden we een carkit zodat we netjes zoals het hoort hands-free konden bellen.

Hoe anders is het nu. We hadden één Spaanse mobiel en die gebruikten we eigenlijk maar weinig. Dat had twee redenen: we bellen hier sowieso niet zoveel en omdat we weinig bellen hadden we een best wel dure prepaid overeenkomst. De carkit zit ook nu weer in onze auto maar wordt eigenlijk alleen maar gebruikt om de telefoon op te laden.

Dat dure tarief hebben we nu veranderd. Nee, we hebben nog steeds geen contract maar hebben weer voor een Prepaid-constructie gekozen. Bij Orange hebben we nu beide een prepaid-nummer op basis van hun tarief Tarifa Ardilla Prepagado (Eekhoorn) en daarbij hebben we een extra module afgesloten met de naam "Mi Preferido" waardoor we tegen een sterk gereduceerd tarief van 3,5 eurocent met elkaar kunnen bellen.

Opwaarderen kan op verschillende manieren. Wij doen het via de website van of Orange zelf of via de site van La Caixa (onze bank). Gisteren zijn we op pad geweest om dit allemaal om te zetten en te regelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten