zaterdag 20 juni 2009

Rustige week met teken en aan het eind weer een grijze duif.

Grijze_duifAfgelopen week zijn we naar Leo's zus en zwager geweest, die hebben een vakantiehuisje in Oostvoorne. Daar hebben we een paar fijne dagen doorgebracht die in het "teken" van uitslapen, rustig ontbijten en lekker eten en drinken stonden. Vooral woensdag was het fantastisch weer waardoor we lekker buiten gezeten hebben. Gisteren zijn we weer teruggegaan naar Tiel. Toen we net thuis waren kregen we bericht dat de nieuwe salontafel was aangekomen. Vandaag hebben we die opgehaald en ook zagen we een grote grijze duif op de dakrand van de brandweerkazerne in Geldermalsen. Wat die daar doet weet volgens ons niemand, maar hij viel wel op. We kennen wel iemand die hem in eigen persoon wel even van die rand komt halen! (Hè Jaap?)



Vandaag kregen we nog wel even een waarschuwing uit Oostvoorne, zowel Jaap als Wil hadden bij elkaar een teek gevonden achterin de knieholte. Ze waren nog klein en lieten zich met de daarvoor bedoelde tang goed verwijderen, maar we moesten zelf ook even checken. Een teek is niet iets om risico mee te nemen.



Agenda voor de rest het weekend: Morgen gaan we Daniel en Leonne bezoeken, die zijn aan hun laatste werkzame maanden in Nederland bezig.



1 opmerking:

Edwin en Cokky. zei

Ricketssia hebben ze niet in Oostvoorne hoor, maar wel Lyme natuurlijk! Gelukkig is het tegenwoordig allemaal goed te genezen, als je er maar tijdig bij bent. Groetjes!

Een reactie posten