zondag 14 juni 2009

Diversiteit, het komt in soorten en maten

Gisteren zijn we op pad geweest en naar De Veluwe getrokken. Er was in Kootwijk de jaarlijkse rommelmarkt voor een goed doel. Nu hebben wij via vrienden van ons daar een ingang om al die spulletjes die nog bruikbaar zijn, maar niet meer door ons, daar naar toe te sturen. Daar rondlopen was weer een beetje een feest der herkenning. Een van de dingen die ons opviel was een leren tas die Joke ooit nog eens gekregen heeft. Daarna zijn we naar Ede gegaan om wat te winkelen en een hapje te eten.



Tasvanherman





Een tijdje door de winkelstraat lopen bracht het woord "diversiteit" in mijn gedachten. Zoveel verschillende mensen en winkels. Ook verschillen met Spanje komen duidelijk naar voren.



Een andere vorm van diversiteit vonden we bij thuiskomst terug in de offertes van de verhuizers. De schattingen lopen uiteen van 30m3 tot 52m3 !?! En jawel, ze hebben allemaal binnen een tijdsbestek van 1 week in dezelfde volgorde hetzelfde huis met dezelfde spullen erin gezien. Een paar kunnen dus slecht schatten en een paar willen er een slaatje uit slaan. Nu zullen we alsnog zelf ook maar eens kubieke meters gaan tellen om een keuze te kunnen maken.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten