zondag 25 januari 2009

GEEN NIEUWS, GEEN LOG

Het loggen is er een tijdje bij ingeschoten. Er is ook weinig nieuws te melden. Niet vanuit Spanje: de datum van overdracht staat nog steeds op medio – eind februari.
Niet vanuit Nederland: nog geen belangstelling voor ons huis.Er moet nog een klein stukje van de garage worden uitgezocht en opgeruimd en ook het tuinhuis nog,  maar met wat warmer weer is het prettiger om in het tuinhuis op te ruimen, dus wachten we daar nog even mee.Ondertussen zijn er behoorlijk wat spullen via marktplaats verkocht, waaronder de fiets van Leo.
In Nederland fietsen we nauwelijks, of dat in Spanje anders zal worden weten we nog niet, maar deze fiets was zeker niet geschikt om er in een meer heuvelachtig gebied en met wat minder goede wegen mee te fietsen.We zijn ons aan het oriĆ«nteren op spullen die we in Spanje nieuw gaan kopen, waaronder een bedbankje. Dat gaan we bij Ikea doen, omdat we dan in Nederland kunnen gaan kijken en in Spanje – vlakbij bij de stad Murcia – het kunnen gaan kopen. Handig toch!Mapa_murcia2

Geen opmerkingen:

Een reactie posten