zaterdag 10 januari 2009

Hobby's

Iedereen heeft zo zijn hobby’s. Als Leo eenmaal van plan is, om apparaten open te gaan schroeven om het inwendige te bekijken, dan is er helaas geen tijd voor het log.
Nu doet hij dat niet alleen uit interesse voor het binnenwerk, maar in de eerste plaats omdat het apparaat niet meer werkt of goed werkt.
Vandaag (en gisteren- en misschien morgen ook nog wel) is dat een intercom. De eigenaren zullen hem wellicht herkennen.Binnenwerk_2Nu is dat niet de eerste keer, dat Leo zich dagen vastbijt in de elektronica. Dus ook ik kan mij prima alleen vermaken. Gisteren is de nieuwe Temperament op de deurmat gevallen.Temperament_jan09_2
Dit is een blad met informatie over Spanje bestemd voor Nederlanders en Belgen, het wordt uitgegeven in Spanje, maar je kunt je ook in Nederland hierop abonneren. Je betaalt alleen de verzendkosten.
Zo blijven we nu al op de hoogte van de nieuwe wegen, nieuwe restaurants en zien we wie van de BN-ers  we zoal tegen het lijf kunnen lopen.
Oei, af en toe is dat toch wel ernstig, maar ik doe dan gewoon of ik ze niet zie.1 opmerking:

Jaap en Willy zei

Jaha, we herkennen 'm!! We zijn benieuwd wat de 'E-dokter' voor diagnose heeft.. Het lijkt in huize JaWi wel, dat Murphy heeft toegeslagen: van de week hield ook de digitale camera er mee op. Even contact gehad met de helpdesk van Canon, maar helaas, hij is echt kapot. Ook zo'n ding, dat je zo makkelijk even pakt om bijvoorbeeld iets te fotograferen voor Marktplaats ofzo. Maar ja, een nieuwere heeft straks ook weer nieuwe mogelijkheden.
Ondertussen heeft Jaap een plaatschaar ingeolied en geplaatst. Het is nu wel kouder beneden in de garage, maar dan neemt hij vaker een break. Terwijl er natuurlijk wel een kacheltje paraat staat..
Wat horen we nou Joke, vind je het NIET leuk om Dries in zijn gele zwembroekje te zien?? Goh, dat valt ons nou tegen!!
Ondertussen ziet de natuur er buiten natuurlijk prachtig uit; toch hebben we het schaatsavontuur definitief afgesloten. Zelfs onze oude schaatsen waren binnen één dag van eigenaar gewisseld.. er zijn vele scholen die nu gaan schaatsen met de leerlingen, dus iedereen speurt Marktplaats af...
Nou Leo en Joke, klus ze nog lekker en geniet nog eens van het knisperende vriesweer in het koude kikkerlandje.

Een reactie posten