vrijdag 14 november 2008

Weer terug in Nederland

We zijn weer terug in het Nederlandse weer. We dachten de terugreis in drie dagen te doen, maar vanmiddag rond 2 uur waren we al zover als we vandaag zouden willen komen. Daarom dachten we dat het stukje wat gepland was voor morgen er ook nog wel bij kon. We zijn doorgereden, maar liepen vrijwel onmiddellijk tegen een volledige afsluiting van een snelweg aan vanwege een ongeval met een vrachtwagen gevuld met gevaarlijke stoffen. Er "ontbrak" dus een stukje snelweg van circa 23 kilometer, en als je dat in Frankrijk binnendoor gaat rijden duurt het 'iets' langer dan gepland.
Waar zijn we mee bezig: de temperaturen gaan alsmaar verder omlaag...Woensdag_12_uur Donderdag_12_uurMaar: we zijn weer heelhuids terug, rond kwart voor tien vanavond deden we de deur weer open en konden over wat post heen toch nog naar binnen.4 opmerkingen:

Marc Verhelst zei

Tevreden te lezen dat jullie goed zijn aangekomen !
Groeten vanuit het grijze, sombere Brussel.

Cokky zei

Welkom thuis! Er stond nog 1 klein (leeg) plastic bakje in de koelkast, verder zijn jullie geloof ik niks vergeten. Nogmaals bedankt voor het oppassen!

Andre zei

Hey Joke en Leo,
Zo te zien hebben jullie een enerverende (maar minder stressvolle-) tijd gehad. Ik krijg bij al die foto's niet de aanvechting om te stoppen met werken maar wel om heeeeel lang op vakantie te gaan. Weet zeker dat jullie na een paar dagen hier alweer willen vluchten. Kom voor die tijd een keer koffie halen ....

Leo en Joke zei

Hoi Andre,
een kopje koffie is nog steeds erg lekker, we komen zeker langs!

Een reactie posten