zaterdag 8 november 2008

Huizen kijken in Murcia

Gisteren en vandaag zijn we in de deelstaat/provincie Murcia weer wezen kijken naar huizen. Het is een geheel andere omgeving, met als gevolg dus ook een duidelijk andere bouwstijl.
Wat in positieve zin opvalt is dat er erg veel huizen zijn met een "onderbouw", dat lijkt nog het meest op een soort van drive-in garage, maar die loopt dan wel onder de gehele woning door!
Daar kan geen knutselschuur aan tippen.

Cimg4900Het valt te begrijpen dat vooral Leo de streek Murcia ineens helemaal ziet zitten.
Maar ook Joke was behoorlijk tevreden, in een van de bekeken woningen had de master-bedroom een inloopkast en in de aangrenzende badkamer zat een Jacuzzi.

Cimg4928

Het strand is op zo'n 20 km, vanochtend hebben we nog 22 graden op de thermometer gezien.

Cimg4966Hoe nu verder?Morgen weer naar de Rastro in Pedruguer (vandaag was de Rastro in Jalón erbij ingeschoten; huizen waren toch belangrijker...) en aansluitend naar Marc en Ann. Dit zijn Belgische vrienden van Edwin en Cokky die ook hier in de buurt wonen.Maandag gaan Edwin en Cokky mee naar Hondon, om daar met ons in de omgeving nog naar een paar andere huizen te kijken, en natuurlijk ook naar het huis waar door ons al een bod op was uitgebracht; eens kijken of hier een vervolg in zit.Geen opmerkingen:

Een reactie posten