maandag 17 november 2008

Stap voor stap

We hebben weer een stap gezet, we zijn in onderhandeling met de eigenaar van een huis wat we de laatste keer bezichtigd hebben. Uiteraard gaan we niet de vraagprijs betalen en is ons eerste bod niet geaccepteerd, maar we zijn in ieder geval in gesprek. We houden jullie op de hoogte.



Logo_makelaarsland

Ook komt aanstaande woensdag de makelaar van Makelaarsland.nl (eigenlijk gewoon de NVM) het huis in Tiel taxeren. We zijn daar nu dus bezig om het 'taxatieproof' te maken. Zorgen dat er veel ruimte is, geen losse spullen op de vloer, alle frutsels weg uit de kasten, etc. Gewoon zorgen dat het er ruim uitziet, wat het natuurlijk ook is. Ook de zonnebank gaat weg, de gedachte is dat die ook niet meer nodig is. "Wegens vertrek naar zonnig Spanje beschikbaar".



Het lijkt overigens wel uitverkoop, ook de auto's staan te koop. (autoscout24.nl) Op zich willen we er voorlopig nog wel één houden, maar we zien wel welke er als eerste verkocht wordt. Dan houden we gewoon de andere zolang.



Via Thom en Wilma, vrienden van ons (ook begenadigd poezenoppassers!) hebben we een kanaal naar een rommelmarkt waarvan de opbrengst naar een goed doel gaat. We hebben al gecontroleerd of we daar ook dit jaar weer gebruik van kunnen maken. We hebben grootse plannen hiermee.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten