woensdag 18 juni 2008

Een paar dagen erna...

We zijn nu een paar dagen in Spanje, en zijn maar gelijk begonnen met het nemen van allerlei officiele stappen. De berichten zijn dat niet alles even vanzelfsprekend zal zijn....Bijvoorbeeld vandaag: om 09:10 stonden we met de reeds ingevulde formulieren bij het politiebureau, er waren slechts 30 wachtenden voor ons. (Oh ja, ze gingen om 09:00 uur open)
Het hebben van de formulieren was (natuurlijk) niet genoeg, we moesten ook nog bij een bank een ander document halen, dat was nieuw dit jaar. We mogen nu morgen terugkomen. (Jippie!, weer om 09:00 uur) en dan maar afwachten wat dan de verrassing is.Wat wel heel makkelijk ging was de Spaanse mobiele telefoon, gewoon aanwijzen, kopietje van je paspport, € 39,- afrekenen en klaar.Ook een bankrekening met internettoegang is een fluitje van ongeveer drie kwartier, maar dan heb je ook wat.Verder is het hier 25 graden en lekker zonnig, we hebben ook al een paar lekkere adresjes om te eten gevonden, Annelies - en haar zus Elly- doen hun best om ons wegwijs te maken.Agenda voor vanmiddag: eerst eten en dan uitbuiken in Saifores.1 opmerking:

Cokky zei

Doe Annelies onze hartelijke groeten! En Elly ook, natuurlijk. Leuk dat jullie nu in Saifores zijn, we zijn benieuwd naar jullie belevenissen in en om het huis.

Een reactie posten