donderdag 4 maart 2010

Zweedse maaltijd

ZweedsezalmmetballenVandaag hebben we eerst een lijstje gemaakt van de boodschappen en winkels die we de komende dagen nog willen bezoeken. We proberen efficiënt te zijn door te kiezen voor Abanilla (post) in combinatie met Murcia (Ikea en tuinmeubelen) en een andere dag voor Crevillent (Lidl, Aldi, Brico) in combinatie met Elche (Carrefour en Mediamarkt).



Vandaag deden we dus Abanilla en Murcia, waar we weer naar verandameubelen zijn wezen kijken, maar nog steeds niet die stoelen hebben gevonden waarop wij allebei prettig zitten. Daarna door naar Ikea. We willen voor de logeerkamer nog een leuk stoeltje, zodat de logeervisite even wat spullen of kleren makkelijk kan neerleggen of kan zitten op een stoel in plaats van op het bed. Helaas zijn we ook daar vandaag niet in geslaagd. Maar voor niets ga je nooit naar Ikea, je komt altijd wel met wat leuke dingen terug.



Nu hebben we zeker al drie jaar een Nederlandse Ikea family pas. Het enige wat we tot nu toe daarvan hebben gemerkt is dat we in Nederland elk kwartaal een blad krijgen toegestuurd. Vandaag hebben we de pas voor het eerst echt gebruikt.  Bij het restaurant staat namelijk aangegeven dat de family pas voordeel geeft op de maaltijden en dan is de koffie ook nog gratis!
Aangezien we er in de middag waren hebben we deze keer dus eens een Zweedse maaltijd genuttigd met gerookte zalm en Zweedse gehaktballetjes. Het was allemaal erg smakelijk.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten