zaterdag 22 november 2008

Huizenstress

BordjeindesneeuwHet is toch een beetje een gedoe, dat huizen kopen en verkopen.  We hebben een lang nagedacht over wat we willen vertellen over ons huis, welke -in onze ogen- bijzondere dingen eraan gedaan zijn, wat er extra is, etc.  De woning staat nu zegge en schrijven 2 dagen op de site, en toch lezen we nog regelmatig de tekst na, om te zien of er toch niet iets anders moet.  Daar moesten we nu maar eens mee ophouden.   



Vervolgens hebben we iets vergelijkbaars met de woning die we gaan aankopen.  We vragen elkaar, hoe zat dat nu ook al weer?  In die slaapkamer zat de kast toch links om de hoek?  Kortom, ook daar geven niet alle foto's die we gemaakt hebben volledig uitsluitsel. 



Daarnaast komen de eerste reacties van de handelaren binnen op de auto's.  Uiteraard bieden ze laag, maar ook daar is een beetje loven en bieden, duwen en trekken gebruikelijk.  Het zou mooi zijn als dit allemaal achter de rug is.



Als afleiding gaan we vanavond met onze vrienden naar Night of the Proms, met een etentje vooraf.  Nee, géén Menu del Día, maar lekker bij een Turks restaurant.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten